Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.
 
 

LábápolásÚj próbaméretű termékek kaphatók a normál kiszerelés mellett!

 

 

 

Frissítő lábkrém

 


Frissítő lábkrém próba (10 ml)Legyen szó munkáról, sportról vagy szabadidős tevékenységről, a Frissítő lábkrém kiválóan alkalmas a láb napi ápolásához és a serkentő lábmasszázshoz.

Krémes állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, ápoló olajtartalma következtében száraz bőr esetén különösen intenzív ápolást és nedvességmegőrzést nyújt a lábnak.

A lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tőzeg-levendula ápoló olajTőzeg-levendula ápoló olaj próba (10 ml)


Mindannyiunknak vannak olyan pillanatai, amikor szeretnénk, ha valami óvón körülvenne minket. A Tőzeg-levendula ápoló olaj védelmet nyújt a bőrnek. Ennek a nagy gonddal megalkotott összetételnek a középpontjában a tőzegkivonat áll, amely egyedi ritmikus eljárással készült. Védőburkot nyújt a külső hatások ellen, ami igazi jótétemény az időjárásra érzékeny és könnyen kihűlő embereknek.

A természetes levendulaolajnak köszönhetően lágy illatot áraszt, amely elősegíti a nyugodt, ellazult alvást. Az ápoló olaj előállításához egy héten keresztül érlelik olívaolajban a vadgesztenyét és a mezei zsurlót.

Az olajat zuhanyozás vagy fürdés után a nedves bőrbe masszírozzuk be, így intenzív illata mély lélegzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felvihető. A merev, görcsös izomzat lazítására a nyak-váll-hát területén alkalmazható.


A megújulás során az alábbi termékek próbaméretű kiszerelése megszűnik:

  • Levendula-szantálfa testápoló balzsam
  • Levendula-szantálfa tusfürdő
  • Citrom-citromfű fürdő esszencia
  • Citrom-citromfű ápoló olaj
  • Citrom-citromfű tusfürdő
  • Rózsa fürdő esszencia
  • Rózsa tusfürdő
  • Zsálya fürdő esszencia


Termékeink normál kiszerelésben továbbra is változatlanul kaphatóak.

 

 

 

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.curles
 
 
 
Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van?

A természet mesteri módon pótolja a hiányokat, és állítja vissza a dolgok egyensúlyát.

Az Önben rejlő természet is képes erre, a gyakran hektikus mindennapokban azonban néha emlékeztetni kell erre a képességére. Mi szívesen segítünk ebben. Olyan gyógynövényeken alapuló testápolási termékekkel, amelyeket az egyénileg változó igényekre szabunk.


Gyógynövényeink életereje nemcsak bőrének külső felületére vannak jó hatással, hanem belső folyamataira is. Támogatják azt, ami jót tesz Önnek.
 
 
 
 
 
 
 
 


levél


Ellazulás

A nap csupa „kell” és „akarom” volt. Most végre egyszerűen átadhatja magát a létezés örömének. Elválaszthatja a lényegest a lényegtelentől. Kiszellőztetheti a fejét.

Visszatérni önmagunkhoz, legbelül felengedni, ellazulni.Ebben segít a Dr. Hauschka Levendula-szantálfa testápoló balzsam strukturáló ereje. Tiszta fejjel a derűért.

A levendula melegítő és nyugtató ereje megérinti bőrét, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Ideális esti rituáléként.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rózsa
 
 
Egyensúlyt teremteni


Amilyen a rózsa: Lágyság és szúrósság. Spontaneitás és rend. Szigor és túlcsordulás. Tökéletesen összeillenek, és mindezt finom rózsaillat lengi körül.


Érzékeny, és mégis erős. Ennek a harmóniának megtalálásában segít a Dr. Hauschka Rózsa testápoló balzsam kiegyenlítő ereje. Az ellentétek a legszebb harmóniában simulnak össze.

A rózsa harmonizáló ereje megérinti bőrét, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Védőpajzsot nyújt egész napra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
citromVitalizálás

Élettel teli, feszes és ragyogó.Felejtse el a fáradtságot. Ébressze fel minden érzékét, kezdje frissen az új napot.


Mindent átható frissesség és életerő. Ezt adja a Dr. Hauschka Citrom-citromfű testápoló tej aktivizáló ereje. Éber figyelem, amikor csak szeretné.


A citrom élénkítő frissessége megérinti a bőrt, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Ideális reggeli rituáléként.