Kedves Vásárlónk!                                                                            

Örömmel értesítjük, hogy az előző években megjelent limitált dekorkészítmények egyes tagjai - a Bőrszínkiegyenlítő púder kivételével - még midig kaphatók. 

 

Az alábbi termékeket tartalmazza a kollekció:

 

 

Szemhéjpúder paletta trió

 

A „Csillogó Tükröződés” kollekcióból már ismertek a sugárzóan életteli színek, a csillám bézs, a gyöngyházfényű rózsa és a matt csokoládé egymáshoz harmonikusan illeszkedve természetes, kifejező módon hangsúlyozzák a szemet.

 

 Arcszín púder duó

 

A „Nyári impressziók” kollekcióból már ismert arcszín púder, finom üde barackvirág színeivel kiemeli az orcák természetes sugárzását, és egyben segíti formálni az arcot, megelevenítve annak kifejező erejét. A dobozban található púderecset segítségével visszük fel. A megfelelő hatás elérése érdekében vegyük figyelembe az arc formáját – ott kezdjük, ahol a legerősebb színintenzitás szükséges. 

 

Novum rúzs 08 (terrakotta)

 

Az „Őszi hangulat” kollekcióból ismert ápoló hatású rúzs, mely kialakításának és keskeny formájának köszönhetően egyszerű használatot biztosít.

 

Satírgumis szemceruza 08 (barnásszürke)

 

A „Kórus” kollekció egyik kedvenc tagját köszönthetjük ismét. A szemceruza kihangsúlyozza a szemet, elevenséget kölcsönözve a tekintetnek. A szemformának megfelelő finom vonalat rajzolunk az alsó és felső szemhéjak szélén.A természetes hatás érdekében a szemceruza végén található satírgumi segítségével finoman szétsimítjuk.

 

Üdvözlettel: 

NATURA-SOPHIA Kft.,

a Dr. Hauschka kozmetikumok magyarországi forgalmazó-képviselő cégének munkatársai