Kedves Vásárlónk! Tavaszi leállás miatt, az április 2-a csütörtök után leadott megrendelésének kiszállítását csak április 17-én pénteken tudjuk vállalni. Megértését és türelmét köszönjük! A NATURA-SOPHIA csapata

Az Ön bevásárlókosara üres.

Egészségesen felnőni a digitális média-eszközök korában

Egészségesen felnőni a digitális média-eszközök korában

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

A "kütyük"! Mennyi mindenre jók, és mennyi gond is van velük, miattuk... Inkább hasznosak vagy inkább veszélyesek? És tulajdonképpen miért is lennének veszélyesek?
Termék leírás

Elérhetőség Nincs készleten

2 900 Ft

Egyéb

>

Főlap 1

>

Főlap 2

>

Újdonságok

Ingyenes szállítás 18.000Ft felett Magyarország területén 

A szállítás várható ideje 1-2 munkanap

A kiszállítást megelőző nap E-MAILBEN értesítjük

Minden termék minősített natúrkozmetikum


 

Termék leírás

Termék leírás

Ellentmondásos szakértői vélemények, kutatások... Szabályok, egyezségek, amelyeket mindig újra kell tárgyalni... Az elkeserítő látvány, amikor fiatalok, felnőttek egymás mellett ülve, ki-ki a saját kütyüjére tapad, és szinte tapintható falat von maga köré, miközben a kezében levő apró tárgy varázslatszerűen szüntet meg időt és távolságot... Micsoda ellentmondás megint! A kevesebb mint egy éve megjelent, német tudósok és kutatók által írt útmutató, melyet 18 nyelvre fordítanak szerte a világon, hiánypótló olvasmány minden szülő és pedagógus számára. Hiánypótló, mert egy tárgyilagos képet ad egyrészt arról, hogy mik az egészséges fejlődés követelményei egy-egy életszakaszban, másrészt pedig élhető kompromisszumot próbál javasolni, hogy mennyire engedhetjük be gyermekeink életébe a feltartózhatatlanul terjedő digitalizációt, úgy, hogy a lehető legkevesebbet ártson. Vekerdy Tamás előszavából: "A külső kép elnémító kép. A képernyő kapcsolat nélküli világba vezet be. Ezek a csodás kütyük valójában varázseszközök, olyasmiket valósítanak meg, amikről az emberiség mindig is álmodott, fantáziált vagy mágikus eszközökkel próbált megidézni. A távolba látok, hallok, beszélek… De ők használnak minket – elbűvölnek, lenyűgöznek, nem tudunk szabadulni –, nem pedig mi őket. Legalábbis ma még így van, túl újak, túl szokatlanok, túl varázslatosak."

További információk

További információk

Származás Magyarország
Ár 2 900 Ft
Gyártó Dr. Hauschka
INCI Magas minőségű papír.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Ön éppen véleményezi: Egészségesen felnőni a digitális média-eszközök korában

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.